با ما همراه شويد که تا با خواص بي شمار و البته موارد احتياط و مضرات دارچين بيشتر آشنا شويد... loading... با ما همراه شوید که تا با خواص بی شمار و البته موارد احتیـاط و مضرات دارچین بیشتر آشنا شوید… آیـا دارچین به منظور بارداری ضرر دارد دارچین زایمان زودرس خوردن دارچین درون شیردهی آشنایی با خواص و   مضرات دارچین mimplus.ir ارزش غذایی دارچین

بر طبق دپارتمان کشاورزی ایـالات متحده، آیا دارچین برای بارداری ضرر دارد دارچین زایمان زودرس خوردن دارچین در شیردهی ۱۰ گرم دارچین حاوی:

۲۴.۷ کیلوکالری انرژی ۰.۱۲ گرم چربی ۸.۰۶ گرم کربوهیدرات ۰.۴ گرم پروتئین مـی‌باشد. خواص درمانی دارچین: یک قاشق مرباخوری پودر دارچین بـه اندازه یک لیوان آب انار حاوی آنتی اکسیدان است.▪ دارچین سرشار از کلسیم، آهن، ویتامـین C،K، منگنز و فیبر است. عفونت های قارچی. آیا دارچین برای بارداری ضرر دارد دارچین زایمان زودرس خوردن دارچین در شیردهی برطبق انستیتوی ملی سلامت آمریکا، سینامالدئید (یک ماده شیمـیایی موجود درون دارچین سنا) مـی‌تواند درون مقابله با عفونت های باکتریـایی و قارچی کمک کند. استنشاق روغن دارچین، تمرکز ذهنی و حافظه را بهبود مـی بخشد. برای پیشگیری از فاسدشدن گوشت بـه عنوان نگهدارنده استفاده مـی شود. پاشیدن مخلوطی از روغن دارچین، مـیخک، اکالیپتوس، لیمو و رزماری ۹۹درصد باکتری های موجود درون فضا را از بین مـی برد. افزودن آن بـه چای، گرفتگی و مجرای تنفسی را التیـام مـی بخشد.  افزودن آن بـه چای و سوپ حالت تهوع را کاهش مـی دهد. در برخی بیماران مبتلا بـه آسم و دارای خلط غلیظ درون مفید مـی‌باشد. بیماری آلزایمر. آیا دارچین برای بارداری ضرر دارد دارچین زایمان زودرس خوردن دارچین در شیردهی برطبق تحقیقات جدید، مواد موجود درون دارچین مـی‌تواند از ابتلا بـه بیماری آلزایمر پیشگیری کرده و یـا سرعت پیشرفت این بیماری را کم نماید. اچ آی وی. تحقیقات جدید نشان مـی‌دهد کـه دارچین مـی‌تواند بصورت بلقوه برضدویروس اچ آی وی، مفید باشد. کاراترین نوع دارچین بر علیـه ویروس اچ آی وی ۱ و ۲ نوع چینی (سنا) آن مـی‌باشد. بیماری ام اس (Multiple Sclerosis). دارچین مـی‌تواند پیشرفت بیماری ام اس را کاهش داده و بجای بعضی از داروهای گران قیمت کـه برای این بیماری استفاده مـی‌شوند، مصرف شود. یکی از خواص دارچین بـه دلیل طبیعت گرم آن، افزایش‌دهنده قوای است. کاهش اثرات منفی غذاهای پرچرب. رژیم غذایی پر دارچین مـی‌تواند اثرات منفی خوراکیـهای پرچربی را کاهش دهد. دارچین، بـه جز درمان اختلال های گوارشی، خاصیت آرامش بخشی دارد. دارچین قند و کلسترول خون را کنترل مـی کند و از آن به منظور درمان سوء هاضمـه، درد و نفخ معده و اسهال استفاده مـی شود. افرادی کـه آلرژی دارند نباید از مصرف دارچین درون غذاهای خود پرهیز کنند زیرا موجب تشدید آلرژی نمـی شود. دارچین، رمز جوانی است، مصرف روزانـه آن انسان را سلامت و جوان نگه مـی دارد . بهترین دارو به منظور دردهای عضلانی هست . به عنوان تب بر استفاده مـی شود. دارچین خاصیت عجیب دیگری دارد کـه آن هم قوی مصونیت بدن درون مقابل امراض است. اگر حس مـی کنید ضعیف شده اید و ممکن هست مریض شوید، چای دارچین را فراموش نکنید. حتی اگر سرما خورده اید یـا ضعف شدید دارید چای دارچین بهترین دارو است.  اثر آرام کننده و شاد کننده دارد و از بسیـاری از داروهای آرام بخش بهتر است. درون حقیقت مـی‌توان گفت دارچین، والیوم گیـاهی است، زیرا درون دارچین ماده ای بـه نام Cinnamodehyde وجود دارد کـه روی حیوانات و انسان اثر آرام بخش دارد.  دارچین رگ ها را باز مـی‌کند و باعث بهبود گردش خون مـی‌شود. برخی تحقیقات نشان دهنده تاثیر مثبت دارچین درون کاهش فشار خون بوده است. دارچین دارای خاصیت تقویت سیستم ایمنی بدن درون مقابل بیماری هاست و حتی مـی‌توان گفت کـه اثری مشابه پنی سیلین و آنتی بیوتیک دارد. استفاده روزانـه از عسل و پودر دارچین سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و بدن را از حمله باکتری و ویروس محافظت مـی‌کند. دارچین بـه علت داشتن اسانس و تانن، محرک و قابض هست و بـه عنوان تقویت کنندۀ عمل هضم غذا و جریـان گردش خون بـه کار مـی‌رود. همچنین، بـه علت داشتن تانن درون رفع اسهال، ضعف عمومـی بدن و انعقاد خون مصرف مـی‌شود و به صورت دارو، مانند گرد و تنتور بـه کار مـی‌رود.  از دارچین به منظور رفع سوءهاضمـه، بـه ویژه درون مواردی کـه با نفخ همراه باشد، بـه عنوان باداستفاده مـی‌شود. مصرف عسل و پودر دارچین علاوه بر درمان درد و نفخ معده ، زخم معده را نیز درمان مـی‌کند. نیرو بخش و مقوی هست و به منظور خفقان، وسواس، وحشت و جنون و تقویت معده و کبد و رفع بدبویی دهان، قطع سرفه های رطوبی، تنگی نفس بسیـار مفید است. خوردن دم کرده آن با سرکه و مصطکی به منظور که رطوبی نافع است. ضماد آن به منظور رعشـه و رفع تب و لرزهای بلغمـی و سوداوی و تسکین درد آن مفید است.  دارچین علاوه براین همـه خواص، طعم بسیـار خوبی نیز دارد. به منظور اینکه بیشتر از طعم و خاصیت درمانی دارچین بهره ببرید، مـی‌توانید موقع دم چای، مقداری از پوست آن را درون داخل قوری بریزید که تا همراه با چای دم بکشد. مصرف دارچین درون دیـابت: تازه ترین تحقیقات نشان مـی‌دهد بیماران مبتلا بـه دیـابت مـی‌توانند با افزودن کمـی دارچین بـه رژیم غذایی خود بـه حفظ سلامت بدنشان کمک کنند.در یک مطالعه بیماران دیـابتی کـه به مدت ۴۰ روز، روزانـه یک گرم دارچین بـه رژیم غذایی معمول خود افزودند، مـیزان قند خون، کلسترول و چربی‌های خونشان که تا ۳۰ درصد کاهش یـافت و کاهش مـیزان کلسترول ، قند و چربی خون درون بیماران دیـابتی تاثیر مفیدی درون بهبود سلامتی دارد.وقتی بدن حساسیت خود را نسبت بـه هورمون انسولین از دست مـی‌دهد، دیـابت نوع دوم بروز مـی‌کند. انسولین قند را از خون بـه سلول های بدن منتقل مـی‌کند که تا به عنوان انرژی مورد استفاده قرار گیرد، بنابراین وقتی بدن بـه انسولین پاسخ ندهد، مقدار قند یـا گلوکز درون خون بالا مـی‌رود و منجر بـه خستگی و تاری دید مـی‌شود.افزایش قند خون درون دراز مدت مـی‌تواند خطر ابتلا بـه بیماری‌های قلبی ، نارسایی کلیوی و نابینایی را افزایش دهد.افزودن مقدار کمـی دارچین بـه چای ، آب پرتقال یـا غلات مفید است. با جوشاندن آب با یک تکه دارچین بـه راحتی مـی‌توان چای دارچینی نیز تهیـه کرد.دارچین همچنین از بروز دیـابت نوع دوم درون افراد درون معرض خطر جلوگیری مـی‌کند.دارچین حاوی برخی مواد هست که مصرف زیـاد آن مـی‌تواند سمـی باشد بنابراین درون مصرف این ماده غذایی حتما دقت کرد.در این مطالعه ۶۰ بیمار مبتلا بـه دیـابت نوع دوم روزانـه ۱، ۳ یـا ۶ گرم دارچین یـا معادل آن آرد گندم ( بـه عنوان دارونما ) مصرف د. آرد گندم و دارچین بـه شکل کپسول استفاده مـی شد.مـیزان گلوکز، چربی و کلسترول تمام بیمارانی کـه دارچین مصرف د که تا ۳۰ درصد کاهش یـافت، اما هیچگونـه تغییری درانی کـه دارو نما دریـافت د مشاهده نشد. دارچین حاوی ترکیباتی هست که عمل انسولین درون انتقال گلوکز بـه سلول ها را بهبود مـی‌بخشد. دارچین تقریبا هیچ کالری ندارد، بـه همـین خاطر دیـابتی‌ها بدون خطر چاق شدن مـی‌توانند با افزودن دارچین طعم مطبوعی بـه غذای خود بخشند.هر گرم دارچین کمتر از ۳ کالری دارد کـه بسیـار اندک است.تحقیقات قبلی نشان داده بود کـه دارچین ظاهرا بـه سلول های چربی درون تشخیص و واکنش بـه انسولین کمک مـی‌کند.مطالعات آزمایشگاهی و حیوانی نیز نشان داده بود کـه دارچین سوخت و ساز گلوکز را حدود بیست برابر مـی‌کند. مصرف دارچین درون کاهش وزن: افرادی کـه مخلوط عسل و دارچین را نوشیده‌اند اظهار کم‌اشتهایی و بی‌مـیلی نسبت بـه کربوهیدرات‌ها را تجربه کرده‌اند.  اضافه‌ عسل و دارچین بـه رژیم غذایی مـی‌تواند راهی دلپذیر به منظور کنترل این عارضه و کمک خوبی به منظور کاهش وزن باشد. نصف این چای را قبل از خواب و باقیمانده آن را صبح بنوشید. از آنجایی کـه ممکن هست این چای باعث کاهش قند خون شود، بهتر هست بیماران درون مورد مصرف آن با پزشک معالج خود م کنند. کاربردهای آرایشی – بهداشتی: دهانشویـه: ۱ قاشق چایخوری پودر دارچین را با نصف قاشق چایخوری پودر مـیخک مخلوط کرده و مسواک تر را بـه آن آغشته کنید. سپس آنرا بـه دندان‌ها و داخل دهان بکشید و این عمل را روزی یک مرتبه تکرار کنید. سفید کننده و جرم گیر دندان: یک قاشق مربا خوری پودر دارچین را با ۲ قاشق مرباخوری کف دریـا (نام گیـاه دارویی است) مخلوط کرده و خوب هم بزنید، روزی ۲ مرتبه ابتدا مسواک را تر کرده و به پودر حاصل آغشته کنید سپس آن را بـه دندان‌ها بکشید. دمنوش دارچین: مواد لازم: چوب دارچین خردشده دو قاشق غذاخوری، عسل دو قاشق مرباخوری بـه ازای هر لیوان، ش ۳ لیوان. طرز تهیـه: دارچین را بشویید و سپس بـه همراه ش درون قوری چینی بریزید و روی حرارت ملایم بـه مدت ۳۰ دقیقه الی یک ساعت دم کنید. سپس دم کرده را درون یک لیوان و یـا فنجان بزرگ بریزید، عسل را بـه آن بیفزایید و هم بزنید که تا کاملاً حل شود و به آرامـی آن را مـیل کنید. خواص: این نوشیدنی به منظور ناراحتی های گوارشی، دیـابت، دردهای استخوانی و سردی بدن بسیـار مفید است. ملاحظات: دارچین پودرشده درون ظرف پلاستیکی نگهداری نشود. هرچه پوست دارچین کهنـه‌تر باشد اسانس کمتری خواهد داشت. مضرات دارچین: دارچین بـه دلیل داشتن طبیعت گرم مـی‌تواند درون افراد گرم مزاج با عوارضی چون خشکی پوست، خارش بدن، گرگرفتگی، خارش گوش و گلو و … همراه باشد، لذا حتما با توجه بـه مزاج مصرف شود. مصرف مقادیر زیـاد دارچین،‌ باعث تپش قلب،‌ بی‌خوابی و افسردگی مـی‌شود. اثرهای مضر مصرف زیـاد دارچین، عبارت هست از، التهاب یـا ورم پوست، زخم ها و ترک های گوشـه دهان و سوزش معده. دارچین، از ه شدن خون جلوگیری مـی کند اما زیـادی آن درون خون باعث بروز مشکل های خونی و گردش خون مـی شود بـه ویژه اگر با داروهایی مانند آسپرین کـه باعث رقیق شدن خون مـی شود مصرف شود مشکل را ۲ برابر مـی کند. اکثر متخصصین زنان و زایمان توصیـه مـی کنند زنان باردار از مصرف دارچین و فراورده های آن درون طول دوران بارداری، حتی بـه مقدار خیلی کم خودداری نمایند. چرا کـه مـی تواند منجر بـه زایمان زودرس شود. به طور کلی مصرف ادویـه ها از جمله دارچین در دوره شیردهی باعث ناراحتی معده نوزاد مـی شود و باید محدود شود. معده درد، اسهال یـا استفراغ نشانـه این هست که سیستم گوارشی کودک بـه این نوع غذاها حساس است. مـیزان مصرف توصیـه شده آن بعضی از محققان مصرف روزانـه ۲ که تا ۴ گرم پودر دارچین را توصیـه مـی‌نمایند و بعضی دیگر معتقدند این مقدار حتما بین ۱ که تا ۶ گرم دارچین باشد، با اینحال توجه داشته باشید مصرف بیش از اندازه دارچین مـی‌تواند مسموم کننده باشد. نوشته شده توسط گروه ۷ گنج- اختصاصی ۷ گنج

برگرفته از منابع مختلف پزشکی و طب سنتی

www.7ganj.ir loading...

آیا دارچین برای بارداری ضرر دارد دارچین زایمان زودرس خوردن دارچین در شیردهی آشنایی با خواص و  مضرات دارچین




[آشنایی با خواص و مضرات دارچین آیا دارچین برای بارداری ضرر دارد دارچین زایمان زودرس خوردن دارچین در شیردهی]

نویسنده و منبع: پیمان | تاریخ انتشار: Sat, 21 Jul 2018 14:56:00 +0000