در اين مطلب از هفت گنج قصد داريم طرز تهيه خيار شور خانگي بـه 3 روش را بـه شما آموزش دهيم. روش استفاده زاج سفید برای رفع عفونت واژن با ما همراه شويد و بسته بـه شرايطتان يكي از روش ها را انتخاب كنيد ...
loading...

در این مطلب از هفت گنج قصد داریم طرز تهیـه خیـار شور خانگی بـه ۳ روش را بـه شما آموزش دهیم. روش استفاده زاج سفید برای رفع عفونت واژن با ما همراه شوید و بسته بـه شرایطتان یکی از روش ها را انتخاب کنید …

خیـار شور

روش اول:  خیـار شور یک روزه

اگر مـی خواهید خیـار شور را سریع مصرف کنید این روش را پیشنـهاد مـیکنیم:

مواد لازم
  • خیـار تازه: ۲ کیلو
  • ترخون: روش استفاده زاج سفید برای رفع عفونت واژن ۴ الی ۵ ساقه
  • سیر : ۵ حبه
  • شیده خنک:  به مقدار لازم
  • نمک و فلفل : بـه مقدار لازم
  • سرکه : نصف لیوان
طرز تهیـه

خیـار را کاملا شسته و داخل شیشـه های بزرگ مـی ریزیم.

سپس چند ساقه ترخون و ۳ حبه سیر را درون شیشـه مـی ریزیم و بعد شیده خنک را با نمک و فلفل مخلوط کرده و به مـیزان دلخواه و نصف لیوان سرکه، روش استفاده زاج سفید برای رفع عفونت واژن بر روی خیـارهای داخل شیشـه مـی ریزیم.

آنگاه درب شیشـه را محکم مـی بندیم.

سپس یک قابلمـه برداشته و شیشـه را درون وسط آن قرار مـی دهیم و تا کمر قابمله را پر از آب مـی کنیم،و قابلمـه را روی حرارت قرار مـی دهیم که تا به جوش آید.

توجه کنید بعد از بـه جوش آمدن آب،به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت باشد و بجوشد.
سپس شیشـه را از قابلمـه خارج کرده و مـی گذاریم که تا خنک شود.
وقتی کاملا سرد شد آن را بـه مدت ۲۴ ساعت درون یخچال مـی گذاریم که تا قابل مصرف شود.

توجه:

این خیـارشور شبیـه همان خیـارشور های شرکتی و با همان طعم و مزه مـی شود و مـهم تر از همـه اینکه بدون مواد نگهدارنده و خیلی تازه مـی باشد.

روش دوم: خیـار شور معمولی با نمرکه

در این روش ممکن هست خیـار شورها بعد از چند هفته نرم شوند بعد اگر که تا چند هفته خیـار شور را مصرف مـیکنید از این روش استفاده کنید:

مواد لازم:
  • خیـار قلمـی: ۲ کیلو
  • نمک: ۱ لیوان
  •  برگ کرفس: ۲۰۰ گرم
  • فلفل سبز تند: ۵ عدد
  • ترخون: ۳۰۰ گرم
  • شوید: ۲۰۰گرم
  • سیر: ۱ بوته
  • تخم گشنیز: ۱ قاشق چایخوری
  •  آب و سرکه: مقدار لازم
طرز تهیـه :

خیـارها و سبزی ها را با آب سرد بشوئید و خوب خشک کنید که تا کپک نزنند.

در ظرفی آب ، سرکه و نمک را بـه جوش اورید ( مقدار سرکه نصف آب هست ) سپس از روی حرارت برداشته و بگذارید خنک شود.

درون شیشـه ای تمـیز مخلوطی از برگ کرفس خرد شده ، شوید ، فلفل سبز ، سیر ، تخم گشنیز و ترخون بهمراه خیـارها بریزید سپس محلول اب و سرکه را روی مواد بریزید که تا کاملا سطح خیـارها با ان پوشیده شود سپس درون شیشـه را محکم ببندید و در دمای محیط بـه مدت ۱ هفته قرار دهید ، بعد از این مدت خیـارشورهای اماده شده را درون یخچال بگذارید.

نکات مـهم :

  • برای اینکه رنگ خیـارشور تغییر نکند و سبز بماند درون این یک هفته ان را درون محیطی کـه سایـه دارد قرار دهید و برعبرای روشن شدن رنگ خیـارشور ان را درون نزدیکی پنجره یـا محیطی کـه نور خورشید مـیتابد قرار دهید.
  • دمای آب و سرکه ای کـه روی خیـار شور مـیریزید بسیـار مـهم هست ، این آب حتما گرم باشد یعنی وقتی انگشت خود را درون اب نمک مـیزنید گرمای ان را احساس کنید
  • مقدار نمک بستگی بـه خودتان دارد اما بـه طور معمول به منظور هر ۱۵ لیوان آب ۱ لیوان نمک مناسب مـیباشد ، به منظور ترد شدن خیـار شور مـیتوانید از تکه کوچکی زاج سفید درون خیـار شور استفاده کنید.

روش سوم: طرز تهیـه خیـار شور بدون سرکه با سنگ نمک و زاج ترشی

اگر مـیخواهید خیـار شور را به منظور مدت زیـادی نگه دارید این روش بهترین گزینـه است:

مواد لازم:
  • خیـار ریز قلمـی : ۲ کیلو
  • برگ کرفس: ۲۰۰ گرم
  • شوید : ۲۰۰ گرم
  • ترخون: یک کیلو
  • سنگ نمک: بـه مـیزان لازم
  • سیر: ۴ حبه بزرگ
  • فلفل سبز تند: ۴ عدد
  • زاج سفید: یک تکه کوچک (به بزرگی نخود )
طرز تهیـه:

سبزی ها و خیـار ها رو شسته و بگذارید خوب خشک شوند ( دقت کنید کـه اگر خوب خشک نشوند خیـار شور شما کپک خواهد زد)
آب و نمک را بگذارید که تا بجوشد ( تقریبا بـه ازای هر ۱۵ لیوان آب یک لیوان سنگ نمک خرد شده بـه کار مـیرود ) درون انتها زاج سفید را هم اضافه کنید و وقتی حل شد از روی گاز بردارید.
خیـار و سبزیـها را لایـه لایـه داخل ظرف ترشی ریخته و سیر و فلفل را هم لابهآنـها قرار دهید

آب و نمک را روی مواد بریزید که تا جائی کـه ظرف پر شود.

بعد درب آن را محکم بسته و بگذارید که تا آماده شود.

نکات مـهم :

  • مدت زمان آماده شدن خیـار شور بستگی بـه دمای هوا دارد، هرچه هوا گرمتر باشد زمان هم کمتر خواهد شد.
  • دمای آب و سرکه ای کـه روی خیـار شور مـیریزید بسیـار مـهم هست ، این آب حتما گرم باشد یعنی وقتی انگشت خود را درون اب نمک مـیزنید گرمای ان را احساس کنید
  • مـیتوانید لابلای مواد ، گوجه های رسیده سفت هم اضافه کنید تا همزمان شوری گوجه فرنگی خوشمزه هم داشته باشید

نوش جان …

پیشنـهادات ما:

آشنایی با خواص و مضرات مصرف ترشی و شور طرز تهیـه انواع ترشی گردآوری و تنظیم: گروه هفت گنج – اختصاصی گنج www.7ganj.ir
loading...




[طرز تهیـه خیـار شور خانگی بـه 3 روش + نکات مـهم روش استفاده زاج سفید برای رفع عفونت واژن]

نویسنده و منبع: پیمان | تاریخ انتشار: Thu, 19 Jul 2018 19:16:00 +0000